Menu
Saigon House
Dania z cielęciny - Veal dishes
BE NE 200 g.
BEFSZTYK CIELĘCY
50 zł
Soczysta siekana cielęcina podawana z sosem grzybowo-sojowym na gorącym półmisku.
BE XAO SA OT 200 G.
CIELĘCINA Z TRAWĄ CYTRYNOWĄ
50 zł
Soczysty i kruchy udziec cielęcy smażony z trawą cytrynową i chili.
BE THAP CAM 200 G.
CIELĘCINA ROZMAITOŚCI
50 zł
Plastry cielęciny smażone z rozmaitymi warzywami, grzybami Mun i młodymi pędami z bambusa.
BE SOT CAY 200 G.
CIELĘCINA W SOSIE PIKANTNYM
50 zł
Soczysty i kruchy udziec cielęciny w sosie pikantnym.
BE AP CHAO 200 G.
STEK Z CIELĘCY
50 zł
Stek cielęcy podawany z jajkiem sadzonym na gorącym półmisku. .
BE TU XUYEN 200 G.
CIELĘCINA PO SYCZUAŃSKU
50 zł
Soczysty i kruchy udziec cielęcy po syczuańsku, podawany z chili i dodatkami na gorącym półmisku.
BE NGU VI 200 G.
CIELĘCINA W SOSIE 5 SMAKOWYM
50 zł
Cielęcina w sosie pięciosmakowym (imbir, anyż, pieprz, cynamon, kolendra)
BE RANG VUNG 200 G.
CIELĘCINA Z SEZAMEM
50 zł
Plastry cielęciny prażone w woku z sezamem i cebulą.