Menu
Saigon House
Dania z wołowiny - Beef dishes
BO RANG VUNG 200 g.
WOŁOWINA Z SEZAMEM
Plastry udźca wołowego prażone w woku z sezamem i cebulą.
BO NE 200 G.
BEFSZTYK WOŁOWY
Soczysta siekana wołowina podawana z sosem grzybowo-sojowym na gorącym półmisku.
BO XAO NAM 200 G.
WOŁOWINA Z GRZYBAMI MUN
Wołowina smażona z grzybami Mun oraz dodatkami.
BO SA OT 200 G.
WOŁOWINA Z TRAWĄ CYTRYNOWĄ
Soczysty i kruchy udziec wołowy smażony z trawą cytrynową i chili.
BO TU XUYEN 200 G.
WOŁOWINA PO SYCZUAŃSKU
Soczysty i kruchy Rostbef wołowy po syczuańsku podawany z dodatkami i chili na gorącym półmisku.
BO THAP CAM 200 G.
WOŁOWINA ROZMAITOŚCI
Plastry wołowiny smażone z rozmaitymi warzywami, grzybami Mun i młodymi pędami bambusa.
BO XAO SUP LO 200 G.
WOŁOWINA Z BROKUŁAMI
Soczysty i kruchy udziec wołowy smażony ze świeżym brokułem.
BO LA LOT 200 G.
WOŁOWINA Z LIŚĆMI LA LOT
(sezonowa ) Siekana wołowina z przyprawami, zawinięta w aromatyczne liście La Lot.
BO SA TE 200 G.
WOŁOWINA SATE
Pikantny udziec wołowy w aromatycznym sosie sate.
BO AP CHAO 200 G.
STEK Z WOŁOWINY
Soczysty i kruchy Rostbef wołowy z jajkiem, podawany na gorącym półmisku.
BO SOT CAY 200 G.
WOŁOWINA W SOSIE PIKANTNYM
Soczysty i kruchy udziec wołowy w sosie pikantnym.
BO XAO MANG 200 G.
WOŁOWINA Z BAMBUSEM I GRZYBAMI MUN
Udziec wołowy smażony z grzybami Mun i młodymi pędami bambusa.
BO KIM TIEN 200 G.
WOŁOWINA Z RUSZTU
Udziec wołowy z rusztu nadziewany pikantną sałatką z ogórków i cebulką.
BO LUC LAC 200 G.
WOŁOWINA LUC LAC
Plastry udźca wołowego smażone z papryką, ogórkami i cebulą, podawane na gorącym półmisku.
BO XAO RAU 200 G.
WOŁOWINA Z WARZYWAMI
Plastry wołowiny smażone z rozmaitymi warzywami w woku, podawane łagodne lub pikantne.
BO XAO NGONG CAI 200 G.
SMAŻONA WOŁOWINA Z DZIKIM BROKUŁEM
(Danie sezonowe) Łagodny lub pikantny udziec wołowy podawany z dzikim brokułem.
BO XAO DUA 200 G.
WOŁOWINA Z ANANASEM
Lekko słodka, soczysta wołowina z ananasem.
BO XAO DAU 200 G.
WOŁOWINA Z FASOLKĄ SZPARAGOWĄ
Wołowina smażona z fasolką szparagową oraz dodatkami.