Przycisk Zamów Online

Menu

Saigon House

Gorący garnek - Hot pot

LAU THAP CAM 1,5 l.
GORĄCY GARNEK ROZMAITOŚCI
220 zł

(1500 ml./600g. cena dla 2 os. , każda następna osoba +100 zł) Pyszny, kwaśno-pikantny smak trawy cytrynowej, z dodatkiem aromatycznych ziół, chili i liści limonki, w połączeniu ze świeżym mięsem, warzywami, owocami morza, podawany z makaronem Bun. (Gorący garnek - gorący wywar podany oddzielnie ze składnikami - sam poczuj się jak kucharz).

LAU HAI SAN 1,5 l.
GORĄCY GARNEK Z OWOCAMI MORZA
220 zł

(1500 ml/600g. cena dla 2 os. , każda następna osoba +100 zł Kwaśno-pikantny gorący garnek z owocami morza, z dodatkiem aromatycznych ziół, podany z makaronem Bun.Gorący garnek (garnek z wywarem gotującą, sam doświadczyć w gotowaniu jak kucharz ).

LAU BO NHUNG DAM 1,5 l.
GORĄCY GARNEK Z WOŁOWINĄ
180 zł

(1500 ml/600g. cena dla 2 os., każda następna osoba+75 zł ) Wołowina maczana w occie ze słodko-kwaśnym pachnącym mlekiem kokosowym i odrobiną aromatu octowego. Porcja gorącego garnka zawiera cienko pokrojoną wołowinę z dodatkami podawaną z makaronem Bun. (Gorący garnek - gorący wywar podany oddzielnie ze składnikami - sam poczuj się jak kucharz)

LAU CA 1,5 l.
GORĄCY GARNEK Z RYBĄ JESIOTR
180 zł

(1500 ml/600g. cena dla 2 os. , każda następna osoba+75 zł ) Kwaśno-pikantny gorący garnek z jesiotrem, warzywami, z dodatkiem aromatycznych ziół, podane z makaronem Bun. (Gorący wywar podany oddzielnie ze składnikami - sam poczuj się jak kucharz)

CANH MANG CHUA 1 l.
GORĄCY GARNEK Z BAMBUSEM
50 zł

Kwaskowa zupa spożywana jako dodatek do obiadu, podawana w gorącym garnku z bambusem i wieprzowiną. To zupa spożywaną przy obiedzie, o smaku kwaśnym i bambus podawana w gorącym garnku z wieprzowiną.

CANH RAU CAI 1 l.
GORĄCY GARNEK Z KAPUSTĄ PAK-CHOI
50 zł

Lekka zupa spożywana jako dodatek do obiadu, podawana w gorącym garnku z kapustą Pak choi i wołowiną lub krewetkami.

CANH MONG TOI 1 l.
GORĄCY GARNEK ZE SZPINAKIEM MALABARSKIM
50 zł

Lekka zupa spożywana jako dodatek do obiadu, podawana w gorącym garnku ze szpinakiem malabarskim i wołowiną lub krewetkami.