Menu
Saigon House
Dania z wieprzowiny - Pork dishes
LON SAI GON 200 G.
WIEPRZOWINA PO SAIGOŃSKU
Schab wieprzowy w lekko słodkim sosie o karmelowym posmaku, podawane na gorącym półmisku .
LON KIM TIEN 200 G.
SCHAB NADZIEWANA Z WĄTRÓBKĄ
Schab wieprzowy nadziewany wątróbką drobiową i cebulką.
LON XAO CAY 200 G.
WIERZOWINA PIKANTNA
Aromatyczny schab wieprzowy smażony z grzybami Mun w ciemnym sosie chili.
SUON CHUA NGOT 200 G.
ŻEBERKA SŁODKO-KWAŚNE
Pierwszej klasy żeberka pieczone na złocisty kolor w karmelowym słodko-kwaśnym sosie.
LON NUONG XÁ XÍU 200 G.
WIEPRZOWINA PIECZONA XAXIU
Soczysty i kruchy schab wieprzowy pieczony w sosie xa xiu.
LON CHUA NGOT 200 G. WIEPRZOWINA SŁODKO-KWAŚNA
Schab wieprzowy smażony w sosie słodko kwaśnym.
LON LA LOT 200 G.
WIEPRZOWINA ZAPIEKANA
W LIŚCIACH LA LOT
(danie sezonowe ) Siekana wieprzowina zapiekana z przyprawami, zawinięta w aromatyczne liście La Lot.
LON KUNG PAO 200 G.
WIEPRZOWINA KUNG PAO
Mięso schabowy, prażony z orzechami nerkowca i delikatnym karmelem.
LON CUON TOM 200 G.
SCHAB NADZIEWANA Z KREWETKAMI
Schab wieprzowy nadziewany z krewetkami w sosie pikantnym .
LON SA OT 200 G.
WIEPRZOWINA Z TRAWĄ CYTRYNOWĄ
Schab wieprzowy prażony z trawą cytrynową i chili.
OT CHUONG NHOI 200 G.
PAPRYKA FASZEROWANA
Zapiekana zielona papryka nadziewana mięsem wieprzowym oraz dodatkami, podawana w sosie własnym.
CA CHUA NHOI 200 G.
POMIDOR FASZEROWANY Z WIERZOWINĄ
Zapiekana pomidor nadziewana mięsem wieprzowym oraz dodatkami, podawana w sosie własnym.
LON SOT CAY 200 G.
SCHAB NADZIEWANY Z WARZYWAMI
Schab wieprzowy nadziewany warzywami w sosie pikantnym.
LON XAO THAP CAM 200 G.
WIEPRZOWINA ROZMAITOŚCI
Schab wieprzowy smażony z warzywami podawany w łagodnym lub pikantnym sosie.
LON RANG VUNG 200 G.
WIEPRZOWINA Z SEZAMEM
Schab wieprzowy prażony w woku z sezamem i cebulą.
SUON CUNG DINH 200 g.
ŻEBERKA PO KRÓLEWSKU
Żeberka ekstra w sosie grzybowym lub pomidorowym.
LON XAO NAM MANG 200 G.
WIEPRZOWINA Z GRZYBAMI i bAMBUSEM
Schab smażony z grzybami Mun i bambusem oraz dodatkami.
CHAN GIO NGU VỊ 200 G.
GOLOKA PIECZONA 5. sMAKOWY
Golonka pieczona w sosie pięciosmakowym (imbir, anyż, pieprz, cynamon, kolendra)